fredag 11 juli 2008

Nu tar jag lite sommarlov, om nâgra dagar bär det iväg till Sverige för en efterlängtad semester. Hoppas ni fâr en fortsatt härlig och avslappnad sommar. Vi ses senare i augusti.
Kram pâ er!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Vad roligt att du ska hem till roslagen! Här har vi hyfsat väder : ) solen skiner men ibland drar det förbi lite moln. Helt ok semester väder tycker jag, då jag idag står ute på gården och målar möbler. Ha en underbar semester!

Kram Maria

Min Verden sa...

Så deilig med ferie i Sverige. Det har jeg også hatt :) Håper du har hatt det fint og at det blir godt å komme hjem til huset sitt etterpå. hanne

Kol och Rosors sa...

Önskar dej en härlig semester!

Ha det så gott!
Kram L-Lott

linnea-maria sa...

Hejsan! Vilken kul blogg! Jag läste ditt förra inlägg och skrattade hjärtligt. Jag har tyvärr aldrig varit i Paris men de jag känner som har varit där har varit med om samma saker. En kompis som frågade biljett försäljaren i tunnelbanan om han pratade engelska. När mannen svarat yes, och hon pratade engelska så fick hon en utskällning på franska. En annan snackade med några killar på en bar som kunde engelska men de svarade på franska. Hoppas du har det bra i gamla "svedala" /linnea-maria

Efwa sa...

Hej igen! Kul med jobbet även om en "lång semester" inte är fel heller =)
Vi har inte tänkt att ha huset som "sommarställe" utan flyttar permanent. Eftersom min yngsta "bara" är 13 år kommer vi att ha ett boende i Sverige också så att jag kan flyga hem o bo med henne ganska ofta. Ryan Air flyger från Marseille så kostnaderna blir inte så höga. Men som sagt, vi blir boende i Arles på riktigt och det är fantastiskt. Jobb på distans fungerar ju bra med internet som hjälpmedel och eftersom jag är egen företagare ska jag nog kunna hitta jobb så det räcker.
Kramar Efwa

david santos sa...

Great imagination!!!
Congratulations!!!

Efwa sa...

Hallå!! Vart har du tagit vägen. Saknar dina inlägg
/efwa

Mitt hem i Frankrike sa...

Det var lange sen du var inne pa din blogg,Jag har i alla fall skickat dig en utmarkelse pa min blogg sa ga in och kolla.

kram