måndag 26 november 2007

Oh, la, la....

Nä, nu blev jag sa glad!! Jag har hittat en fransk nätbutik med svenska/danska saker!!! Marie et Gustave heter den, vad kul att den nordiska stilen har hittat hit!!

Mândag igen....

Jaha, nu är det mândag igen. Var tog helgen vägen? Kommer ihâg när jag âkte frân jobbet i fredags kväll att nu hade jag tvâ hela dagar att vila upp mig pâ. Men imorse ringde väckarklockan lika ilsket som vanligt, som om lördag o söndag inte existerat.... Hann i alla fall med en trevlig raclette-middag hos min vän S.

Raclettegrill:


Och igâr hade jag en härlig mysar-dag hemma. Min sambo o lillkillen gick iväg pa la Foire, tivolit som är i stan, sâ jag fick nâgra timmar för mig själv och dâ passade jag pâ att ligga slötitta pâ den här gamla klassikern:



Stolthet och fördom alltsâ om det nu är nâgon som mot all förmodan har missat denna härliga kärlekshistoria...





Snart är det december och 1:a advent. Det är nu man längtar extra mycket till Sverige och de härliga traditionerna med Lucia, adventsljusstakar, saffransbullar och det andra.

Eftersom vi kommer att flytta innan jul, sâ är det ju ingen idé att lägga fram sina julsaker, sâ jag fâr väl sukta lite här pa nätet istället och titta pâ alla inspirerande stämningsbilder.

Väggord

Väggord är ju sâ populärt just nu. Jag skulle gärna vilja ha en dikt ovanför sängen, som en tête de lit. I stil ungefär som denna frân Country by Mail: