tisdag 22 januari 2008

Jag behöver tips!

Men hörni, hur förvarar ni alla era Lantliv, Sköna Hem, osv.? Jag behöver hitta nâgot smart snyggt system där jag kan lägga/hänga tidningarna. Som det är just nu, sâ ligger de lite överallt i fula högar......

Sju sanningar...

Jag har blivit utmanad av bâde la maison de campagne och Himmel â pannkaka, sâ jag kommer väl inte undan.... ;-)

1. Jag är för det mesta optimist och min devis är "det ordnar sig alltid". Även om denna sida av mig själv fâtt sig en törn av "dumma inskränkta franska arbetsgivare".

2. Jag är nog i grund och botten ganska lat av mig. Jag gillar att sitta och filosofera över en kopp te/kaffe, ev med ett korsord. Bara vara för mig själv ett tag. (ofta svârt med en 2 1/2-arig son).

3. Däremot sâ kan jag fâ ett ryck och pâbörja värsta projektet om andan faller pâ, ofta sâ blir det oavslutat om nâgonting gâr emot mig.

4. Jag älskar att sjunga - till glädje eller sorg för mina medmänniskor.

5. Skrapa lotter-galen, nân gâng kommer jag vinna storkovan... jag vet det!! ;-) Hoppet är det sista som lämnar människan, säger man ju.

6. Älskar att läsa - gärna tegelstensromaner.

7. Spelade fiol när jag var mindre - hellre än bra.. Men jag kom i alla fall iväg till Kroatien, med min orkester och spelade.

8. Har bott ett halvâr pâ ett nunne-kloster här i Frankrike när jag var student. Nunnorna gick omkring med mobiltelefoner och laptops och var hur coola som helst.

Oj, det blev visst 8 sanningar om mig sjalv, men det bjuder jag pâ.
Eftersom alla redan verkar ha blivit kallade, sâ finns det inte sâ mânga att bjuda in..
Men min "svägerska" som har den fina bloggen: parietloqueris blir härmed kallad!
Ovanför matbordet skulle jag vilja sätta en sâdan här:

Den är frân Ikea, men jag undrar om den kanske inte är för hög? Det är inte sâ högt i tak pâ grund av bjälkarna, sâ det kanske inte funkar med just den här lampan. Men det är stilen jag är ute efter, sâ det gâr nog att hitta nâgon annanstans.